Het Voedingscentrum

Stichting Voedingscentrum Nederland heeft meerdere websites en e-tools met meer dan 12 miljoen bezoekers per jaar.

Dit alles draait al meer dan 15 jaar naar volle tevredenheid bij NetCon. NetCon zorgt ervoor dat alles zorgeloos, veilig en snel draait, ook bij piektijden. En de service is uitmuntend. Meer kunnen we niet wensen.

Jovanka Vis

Manager Communicatie Voedingscentrum

Het alles anders instituut

hAAi is een multi-disciplinaire ontwerpstudio

Inhoud is onze sterkste kant. Een van de meest interessante aspecten van ons werk is de diversiteit aan mensen, organisaties en inhoudelijke vraagstukken die we tegenkomen. Begrijpen waar het over gaat en voor wie we het maken. Dat is ons vertrekpunt.

Creativiteit voor het vinden van de juiste oplossing en ambacht voor het daadwerkelijk realiseren van het creatief concept is onze kracht. Dat iedere uitkomst ook mooi moet zijn is voor ons vanzelfsprekend.

We doen al vele jaren zaken met NetCon en dat naar alle tevredenheid.

Met vriendelijke groet,

Ron Meijer

Stickerland Belettering & Reclame

Stickerland is de grootste online webshop voor het ontwerpen en bestellen van stickers en dergelijke. Wij kwamen in contact met NetCon nadat er hackers aktief geweest waren op onze websites. Hierdoor voelden we ons bedreigt en zochten we naar een permanente, veilige oplossing. Deze vonden we samen met Leo Dil van NetCon.

Door zijn kennis en ervaring zijn we kunnen overstappen op een compleet afgeschermde webomgeving waarbij klanten veilig en onbezorgt hun aankopen kunnen doen en waarbij wij ongekommerd onze administratie online kunnen bijhouden zonder in te hoeven zitten over de veiligheid. En dit alles zonder ook maar 1 seconde niet bereikbaar te zijn geweest.

Indien er vragen zijn van onze kant, wordt hier altijd snel en handelend op gereageerd en men denkt altijd met ons mee. Daarom raden wij NetCon aan bij al onze relaties.

Met vriendelijke groet / Kind regards,

Dennis van Orsouw