Het Voedingscentrum

Stichting Voedingscentrum Nederland heeft meerdere websites en e-tools met meer dan 12 miljoen bezoekers per jaar.

Dit alles draait al meer dan 15 jaar naar volle tevredenheid bij NetCon. NetCon zorgt ervoor dat alles zorgeloos, veilig en snel draait, ook bij piektijden. En de service is uitmuntend. Meer kunnen we niet wensen.

Jovanka Vis

Manager Communicatie Voedingscentrum

Het alles anders instituut

hAAi is een multi-disciplinaire ontwerpstudio

Inhoud is onze sterkste kant. Een van de meest interessante aspecten van ons werk is de diversiteit aan mensen, organisaties en inhoudelijke vraagstukken die we tegenkomen. Begrijpen waar het over gaat en voor wie we het maken. Dat is ons vertrekpunt.

Creativiteit voor het vinden van de juiste oplossing en ambacht voor het daadwerkelijk realiseren van het creatief concept is onze kracht. Dat iedere uitkomst ook mooi moet zijn is voor ons vanzelfsprekend.

We doen al vele jaren zaken met NetCon en dat naar alle tevredenheid.

Met vriendelijke groet,

Ron Meijer

Blue Mango Interactive

Blue Mango Interactive heeft de hosting van de diverse campagnematige websites voor haar klanten gehost op virtuele servers van NetCon.
Flexibiliteit en responsetijden zijn de belangrijkste redenen voor ons om bij NetCon te hosten.

Daarnaast is NetCon zeer klantgericht en zijn ze bereidt altijd mee te denken in creatieve niet voor de hand liggende oplossingen.

Ook onze marketing ondersteunende tools zoals SPMS en CA die veel eisen van de servers hosten we zonder problemen.

We kunnen NetCon van harte aanbevelen, bij elke bedrijf dat net dat beetje meer wil van zijn hosting.

Met vriendelijke groet, Kind regards,

Garret Polderman

Project Manager

Stickerland Belettering & Reclame

Stickerland is de grootste online webshop voor het ontwerpen en bestellen van stickers en dergelijke. Wij kwamen in contact met NetCon nadat er hackers aktief geweest waren op onze websites. Hierdoor voelden we ons bedreigt en zochten we naar een permanente, veilige oplossing. Deze vonden we samen met Leo Dil van NetCon.

Door zijn kennis en ervaring zijn we kunnen overstappen op een compleet afgeschermde webomgeving waarbij klanten veilig en onbezorgt hun aankopen kunnen doen en waarbij wij ongekommerd onze administratie online kunnen bijhouden zonder in te hoeven zitten over de veiligheid. En dit alles zonder ook maar 1 seconde niet bereikbaar te zijn geweest.

Indien er vragen zijn van onze kant, wordt hier altijd snel en handelend op gereageerd en men denkt altijd met ons mee. Daarom raden wij NetCon aan bij al onze relaties.

Met vriendelijke groet / Kind regards,

Dennis van Orsouw

Artsites Internetdiensten

ArtSites Internetdiensten ontwikkelt websites en internetapplicaties voor veelal lokale bedrijven op Schouwen-Duiveland (Zld).

Omdat onze klanten geen ‘doe het zelf oplossingen’ willen, zijn wij 10 jaar geleden de hosting op eigen servers gaan verzorgen.

Na een aantal omzwervingen en ‘bureaucratische muren’ van de grote datacenters zijn wij uiteindelijk bij NetCon uitgekomen.

NetCon B.V. biedt precies wat we nodig hebben aan kwaliteit, kwantiteit en stabiliteit en voldoet daarmee volledig aan de door ons en onze klanten gestelde eisen.

Martin Koole

www.artsites.nl

Artificial Industry

Artificial Industry is een bedrijf dat gespecialiseerd is in Customer Engagement Design. Dat betekent dat we op allerlei hypermoderne en innovatieve manieren de consument verleiden om ‘iets’ te gaan doen. Dit kan varieren van een internet campagne tot een social community.

NetCon zorgt ervoor dat bij onverhoopt succes van een campagne, alle websites in de lucht blijven door snel te schakelen en op te schalen. NetCon handelt pro-actief en de lijnen zijn kort. Wij kunnen daardoor onze klanten niet alleen creativiteit en innovativiteit bieden maar ook kwaliteit en betrouwbaarheid!

Frank Boelen

Oprichter / Creatief Directeur

Artificial Industry