Welkom op onze site, wie zijn wij en waar staan we voor.

Sinds de oprichting van NetCon B.V. in januari 1999 zijn wij actief met het leveren van consultancy en diverse Internet diensten.

Vanaf 2001 zijn we voor onze klanten op zoek gegaan naar een veilige en betrouwbare manier om zich te kunnen presenteren op het Internet. Door onze ruime ervaring in de ICT sector (sinds 1989) hebben we een duidelijk beeld van de behoefte van een klant.

De afgelopen jaren is NetCon B.V. uitgegroeid tot een volwaardige Internet Service Provider met diverse specialisaties en kunnen we onze klanten alles leveren wat het Internet te bieden heeft.

NetCon B.V. staat voor snelle service, korte communicatielijnen, redundantie, veiligheid en optimalisatie. Naast ons eigen team van specialisten werken wij nauw samen met een aantal service partners, leveranciers en distributeurs.

Ontwikkelingen van de afgelopen jaren.

Sinds September 2012 heeft NetCon een eigen cage van 125 m2 in het Datacentrum van NedZone in Steenbergen. We hebben daar op dit moment 18 kabinetten in gebruik, deze ruimte is alleen toegankelijk voor onze klanten.

Verder hebben we off-site back-up en replicatie faciliteiten gecreëerd in het Datacentrum Dataplace te Alblasserdam. In Steenbergen en Alblasserdam is nog ruimte beschikbaar voor hele, halve en losse units in onze kabinetten. Onze huidige aandacht gaat uit naar meer veiligheid en meer groeimogelijkheden zijn hierbij essentieel.

Doormiddel van onze vijf SAN systemen zorgen we voor redundante dataopslag en uitwijkmogelijkheden naar ons andere Datacentrum Dataplace. Netwerk koppelingen zijn mogelijk in alle denkbare snelheden, deze zijn desgewenst ook redundant leverbaar.

Bent u op zoek naar een stabiele, flexibele maar vooral betrouwbare service provider of zoekt u gewoon ruimte voor uw server omgeving binnen een veilig en vooral redundante netwerk omgeving, dan zijn wij uw partner om zaken mee te doen.

Neem contact op voor een vrijblijvende offerte of een advies op maat.