Co-locatie mogelijkheden

Sinds September 2012 heeft NetCon een eigen cage van 125 m2 in het Datacentrum van NedZone in Steenbergen. We hebben daar op dit moment 18 kabinetten in gebruik, deze ruimte is alleen toegankelijk voor onze klanten.

Verder hebben we off-site back-up en replicatie faciliteiten gecreëerd in het Datacentrum Dataplace te Alblasserdam. In Steenbergen en Alblasserdam is nog ruimte beschikbaar voor hele, halve en losse units in onze kabinetten. Onze huidige aandacht gaat uit naar meer veiligheid en meer groeimogelijkheden zijn hierbij essentieel.

Doormiddel van onze vijf SAN systemen zorgen we voor redundante dataopslag en uitwijkmogelijkheden naar ons andere Datacentrum Dataplace. Netwerk koppelingen zijn mogelijk in alle denkbare snelheden, deze zijn desgewenst ook redundant leverbaar.

Bent u op zoek naar een stabiele, flexibele maar vooral betrouwbare service provider of zoekt u gewoon ruimte voor uw server omgeving binnen een veilig en vooral redundante netwerk omgeving, dan zijn wij uw partner om zaken mee te doen.

Neem contact op voor een vrijblijvende offerte of een advies op maat.