Co-locatie 

Sinds September 2012 heeft NetCon een eigen cage van 125 m2 in het Datacentrum van NedZone in Steenbergen. We hebben daar op dit moment 18 kabinetten staan en deze ruimte is alleen toegankelijk voor klanten van NetCon. Verder hebben we Off-Site back-up faciliteiten gecreëerd in het Datacentrum Nikhef in Amsterdam. In onze ruimte in Steenbergen is nog ruimte beschikbaar voor hele, halve en losse units in onze kabinetten.

NetCon is hard op weg om een nog professionelere omgeving te creëren voor onze Internet diensten en die van onze klanten. Meer veiligheid en meer groeimogelijkheden zijn hierbij essentieel. Door middel van vier EqualLogic SAN systemen zorgen we voor redundante dataopslag en uitwijkmogelijkheden naar ons andere Datacentrum Nikhef in Amsterdam.
 
Netwerk koppelingen zijn mogelijk in alle denkbare snelheden, deze zijn desgewenst ook redundant leverbaar.
 
Bent u op zoek naar een stabiele, flexibele maar vooral betrouwbare Internet Partner of zoekt u gewoon ruimte voor uw server omgeving binnen een veilig en vooral redundante netwerk omgeving, dan is NetCon uw Partner om zaken mee te doen.
 
Neem contact op voor een vrijblijvende offerte of een advies op maat.

Nieuws