Onze back-up garantie

Back-up schema:
Iedere dag wordt er van alle virtuele servers een file en database back-up gemaakt naar ons externe uitval-datacentrum. Onze vier Dell Equallogic SAN systemen maken iedere 2 uur een replica van de aanwezige luns (disks) naar een vierde back-up Dell Equallogic systeem in het externe uitval-datacentrum te Nikhef. Om zeker te zijn dat we terug kunnen vallen op een volledig werkende virtuele omgeving, worden er elke nacht ook nog eens kopieën gemaakt van alle actieve virtuele servers.

Externe Replicatie:
In het externe uitval-datacentrum staat een volledige kopie van onze virtuele omgeving. Deze is samen met het externe Dell Equallogic systeem binnen enkele uren operationeel te krijgen, waarna we vervolgens onze omgeving en die van onze klanten, binnen enkele uren kunnen activeren.
Al onze Back-up oplossingen worden 24/7 door onze Zabbix omgeving gecontroleerd. Mocht er zich een probleem voordoen in de back-up dan krijgen wij hier automatisch een melding van.

Ahsay Back-up:
In September 2013 heeft NetCon de licentie-overeenkomst met software fabrikant Ahsay verlengd tot eind 2015. Deze Ahsay software wordt gebruikt voor de volledige file en database back-up van de DataCentrum locaties. Ook bieden wij klanten de mogelijkheid gebruik te maken van Off-Site Back-up.

Neem contact op voor een vrijblijvende offerte of een advies op maat.

Nieuws